Novost, katero smo uvedli pri podjetju Splet99, je brezplačna izdelava spletnih strani. Skozi dolgoletne izkušnje opažamo, da si veliko posameznikov ne predstavlja kakšen strošek zajema sama izdelava spletne strani. Tako je posledično še vedno veliko podjetij brez svoje spletne strani. Zato smo želeli priti novim strankam naproti in jim omogočiti, da se tudi oni lahko predstavijo na spletu s preprostejšo, ampak čisto svojo spletno stranjo. Tako je, tukaj se vaše sanje ne končajo, ampak lahko postanejo resničnost.

Brezplačna stran brez trikov in doplačil

Si želite biti prisotni na spletu pa je izdelava spletne strani za vas prevelik strošek? Ponujamo vam popolnoma brezplačno izdelavo spletne strani, ki je lahko vaš novi začetek na spletu.

Vaš edini strošek bo, kot to velja za čisto vsako spletno stran, mesečni strošek gostovanja.

Izdelava spletne strani

BREZPLAČNO

Vnos vsebine ( do 5 podzavihkov )

BREZPLAČNO

Neomejeno število podstrani

BREZPLAČNO

Neomejeno prostora na strežniku

BREZPLAČNO

Grafična predloga

BREZPLAČNO

Konfiguracija domene

BREZPLAČNO

Prilagodljivost na mobilne naprave

BREZPLAČNO

Varnostni SSL certifikat

BREZPLAČNO

Gostovanje + CMS vmesik za urejanje

*gostovanje se zakupi na letni ravni

7,99 € / mesec + DDV

Kako potekajo zadeve?

Izberite predlogo

Izberite med bogato ponudbo moderno zasnovanih pripravljenih predlog. Vse predloge se prilagojene mobilnim napravam.

i

Vnesite vsebine

Do 5 podstrani vam brezplačno pripravimo mi. Ostale podstrani lahko brez omejitev vnašate sami s preprostim urejevalnikom.

Objavite na spletu

S klikom na gumb bo vaša stran v samo nekaj sekundah objavljena in dosegljiva po celem svetu.

Naj razložimo kako vse skupaj poteka ter da ni nobenih skritih trikov.

Na voljo imamo bogato izbiro predlog, katero si izberete sami, lahko pa vam priskočimo na pomoč tudi mi, glede na vaše želje. Ker je vseeno vsak začetek težak in mi se tega še kako zavedamo, vam izdelavo spletne strani uredimo mi in to popolnoma brezplačno. Na spletni strani vam uredimo do 5 zavihkov, npr. Domov, O nas, Storitve, Galerija, Kontakt,…, ki je za sam začetek za predstavitev na spletu čisto dovolj. Kasneje lahko zavihke dodajate tudi sami in to celo neomejeno. Na spletno stran lahko dodate tudi poljubno število fotografij, kajti prostor na strežniku ni omejen. Prav tako omogoča sama izdelava spletne strani kontaktne obrazce, ki jih povežemo z vašim elektronskim naslovom, zemljevid, YouTube, povezave na socialna omrežja,…
Ko je celotno gradivo na spletni strani nas le še en klik loči, da je objavljeno na vaši domeni. Tako, sedaj pa je tudi vaše podjetje vidno na spletu.

V kolikor ste v dvomih ali se odločiti za brezplačno izdelavo spletne strani ali bi vseeno rajši imeli bolj profesionalno spletno stran pa se lahko obrnete na nas in vam bomo pomagali pri vaši odločitvi. Vse je odvisno od vaši želja in za kakšne potrebe potrebujete spletno stran. 

Bogata ponudba predlog

Izberite med predlogami ki se redno posodabljajo, so v skladu z najmodernejšimi smernicami in se vse prilagajajo mobilnim napravam, manjšim računalnikom in tablicam.

Elementi za gradnjo vsebine

Spodaj si oglejte le nekaj najosnovnješih elementov s katerimi boste lahko zgradili svoje novo spletišče.

Pripravljeni na sodelovanje?

Kontaktirajte nas

Pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje.
Odgovorili vam bomo še isti dan.

© Splet99    |    Varstvo osebnih podatkov    |    Splošni pogoji poslovanja