Storitev na ključ, brez predplačila

Izdelava
vizitk

Izdelujemo in oblikujemo tudi poslovne vizitke, ki bodo pritegnile pozornost vaših poslovnih partnerjev.

Vizitka je na nek način komunikacija vašega podjetja z zunanjim svetom, zato njena vrednost nikakor ni zanemarljiva.
Čeprav je bilo včasih smotrno na vizitko zapisati osnovne podatke kot so telefon, naslov in email so vizitke postale več kot le to. V veliki večini primerov oseba kateri vizitko izročite, vašega podjetja ne pozna ali pa ga je spoznala pred kratkim. To pomeni, da bo vizitka naredila prvi vtis vašega posla, podjetja in tudi vas na vašo potencialno stranko. Naj ta ne bo popolnoma zgrešen in naj vaše podjetje predstavi v najboljši možni luči. Izdelava vizitk je vse prej kot enostaven korak za vaše podjetje, zato nam zaupajte izdelavo grafične podobe vaše vizitke in pomagali vam bomo narediti prav to.

Kakšne lastnosti ima dobra vizitka

Vsaka vizitka ima napisano ime, telefon in email naslov. Torej pri osnovni vsebini se neke razlike ne da narediti. Več tisoč načinov postavitve, fontov, barvnih kombinacij in grafičnih prijemov pa obstaja kako to prikazati in ravno to je največja lastnost dobre vizitke. Vsebinsko se zadnje čase radi poslužujemo še z QR kodo. To je tista s črno belo mini šahovnico v kvadratku, ki jo videvate povsod. Če uporabnik svoj telefon usmeri nanjo, lahko to povzroči marsikatero reakcijo. Kodi lahko priredimo preusmeritev na naslov spletne strani, jo avtomatsko povežemo na neko telefonsko številko za klice oziroma SMS sporočila ali pa preprosto pokažemo uporabniku neko besedilo. Seveda mora vizitka odražati vašo dejavnost in profesionalnost, hkrati pa se morate pri tiskarju pozanimati o tem, kako kvaliteten papir bo uporabil za tisk ter kakšen premaz. Vizitka je lahko še tako lepa, a tudi tisk naredi precej odločilnega. Včasih najugodnejši tiskar tako ni najbolj primerna izbira.

Za grafično oblikovanje vizitk ponavadi porabimo več časa, kakor si naročnik predstavlja. Predno dobimo končni izdelek, ki ga pošljemo v vpogled naročniku, oblikujemo sigurno vsaj pet različnih kombinacij. Da bo končna podoba vizitke kot se šika je potrebno biti pozoren na marsikatero podrobnost.
Prva naj bo, da vedno večkrat preverite pravilnosti vaših podatkov, da ne pride do neljubih situacij, ko so vizitke že natiskane.
Pred oblikovanjem je potrebno določiti ali naj bo vizitka eno ali dvostranska. Včasih je dvostranska vizitka primernejša, to še posebej velja za tiste z veliko informacij. Podatke o podjetju, davčno številko in podobne zadeve ni primerno tlačiti na isto stran kot najnujnejše osebne kontaktne podatke.
Dvostranska vizitka je primerna tudi za večjezične vizitke, kjer lahko na zadnjo stran naredimo kopijo prve strani, a v drugem, recimo angleškem jeziku. Vizitka naj bo v vsakem primeru skladna z vašo spletno stranjo, logotipom oziroma celostno podobo vašega podjetja. Dimenzija naj bo vsekakor standardna in v nobenem primeru večja kot bančna kartica. Za dodatni vtis in boljšo obliko ji lahko namenimo razne premaze ali naprimer zaobljene robove.

Čeprav je bila še nedolgo nazaj vizitka nek dodaten luksuz pa je njena vsesplošna razširjenost in tehnologija tako napredovala, da so tudi cene naprav za tisk vizitk padle na povsem dostopne cene vsakomur.
Drugače je z orodji za oblikovanje, saj so le ta, v kolikor so dobra in uporabna, vseeno ohranila visoko ceno.
Če vzporedno s tem izpostavimo še dejstvo, da vsak, ki želi natisniti svojo vizitko ni obenem tudi grafični oblikovalec, res ni nekega smisla plačevati tega stoška, ko pa vam bomo mi oblikovali vizitko po vaših željah in naših izkušnjah za enkraten znesek 69 eur oziroma 99 eur za obojestransko vizitko.