Kje vam lahko pomagamo?

Grafično oblikovanje je nekaj kar razume vsak, kar se zdi, da lahko dela vsak, a v resnici obstaja le majhen odstotek ljudi, ki so kos potrebam trga.
Čeprav zgleda preprosto, je daleč od tega in to lahko povemo iz lastnih izkušenj.
Včasih se namreč zgodi, da končni izdelek izgleda, kot da je nekdo zanj porabil 3 minute dela. Morda je tako tudi res, a pot do tega je bila gotovo trnova in marsikdo si ne predstavlja ozadja. Če ima vizitka sivo podlago, ob levem robu zeleno črto, na sredini pa z logotipom poravnane podatke lastnika vizitke, je sama izdelava res vzela oblikovalcu ne več kot nekaj minut. Ampak, da je prišel do končne oblike je najverjetneje zamenjal 10 barv, 10 različnih slogov pisav, raziskoval tržno nišo in na koncu naredil 10 različnih dizajnov med katerimi je nato izbral enega, katerega je posredoval naročniku. Vsaj tak način dela je pri nas, kjer se z oblikovanjem revij, oglasov, reklamnih panojev, logotipov in še marsičesa aktivno ukvarjamo že od preloma tisočletja, kar je pa še pomembneje, skrbno sledimo smernicam, ki jih narekuje industrija.

Kaj je grafično oblikovanje?

Grafično oblikovanje je neka vrsta komunikacije med uporabnikom in storitvami, izdelkom oziroma sporočilom. Dobro oblikovanje mora preko vizualizacije pritegniti pozornost uporabnika in ga spodbuditi k dejanju, bodisi je to nakup, klic ali pa morda samo osveščanje uporabnikov.
Oblikovanje je tako smiselna postavitev elementov v smislu, da bodo le-te dobili najboljši odziv naslovnika. Je prava in smiselna izbira tipografije glede na sporočilo in vrsto sporočila, je prava izbira slik ali včasih morda še bolje, ilustracij in je predvsem pravilna izbira ter pravilna uporaba barv.
Zadnje, a ne najmanj pomembno je sledenje svetovnim smernicam in sprejemanje le teh, kajti samo to lahko nek izdelek pretvori v obliko, ki bo služila svojemu namenu pa čeprav drži kot pribito tudi sledeče. Dizajn ni samo to, kako nekaj izgleda, temveč tudi to kako resnično funkcionira.

Spletno oblikovanje

Spletno oblikovanje je na spletu zelo pomemben element. Veliko strani ima sicer ustrezno funkcionalnost, vendar pa to ni dovolj za visoko in učinkovito prodajo! V podjetju Splet99 sledimo modnim zapovedim, ki pripomorejo, da smo vselej najelegantnejši pri naših storitvah, naše zadovoljne stranke pa dosegajo izredne prodajne rezultate. Prav zato ni nič kaj neverjeten podatek, da smo se v zadnjih letih specializirali in naše znanje iz tiskovin prenesli na splet, kjer pa so zadeve še zahtevnejše. Nič ni lepšega kot oblikovati letak ali oglas za revijo. Na spletu je vse drugače. Elementi morajo biti aktivni in odzivni, prehod elementa z miško mora sprožiti neko minimalno funkcijo, ozadje in nasploh vsak piksel ni treba, da je statičen. In ko enkrat dosežemo vse to, smo še vedno daleč od konca. Poskrbeti je namreč potrebno, da se bo vse odlično prilagajalo različnim vrstam zaslonov, bodisi so to veliki ekrani, zasloni na malih prenosnikih, tabličnih računalnikih ter telefonih tako v pokončnem kot ležečem položaju.

LOGO IN IDENTITETA

Izdelava logotipa, izdelava vizitke, izdelava celostne grafične podobe (CGP), nalepke, žigi, majice, spletno oglaševanje.

SPLETNO OBLIKOVANJE

Oblikovanje spletnih strani, oblikovanje bannerjev, pasic HTML5 animacije, prilagoditev mobilnim naprava, mailing liste.

TISKOVINE IN PRELOMI

Oblikovanje oglasov, postavitev revij, oblikovanje letakov in brošur, prospektov, katalogov, zgibank, etiket, vabil, dopisnih listov, …

Referenčne revije

Oblikovanje revij je bila naša primarna dejavnost. Tiskarje smo z njimi zaposlili v več državah sveta.

revija mazda grafično oblikovanje
opel magazin
revija drive style
revija zdrave novice
revija avto šport
revija fashion avenue

Izdelava logotipa

Logotip je verjetno prva stvar oziroma prvi element, ki ga obiskovalec vidi na vaši spletni strani. Izdelava logotipa je zato zelo pomembna. Podobno je naslovu članka v časopisu in je v večini primerov dražja kot pisanje besedil, saj je logotip tisti, ki prvi ujame pozornost.
Oblikovanje logotipa je ključnega pomena, saj logotip lahko naredi dober ali slab prvi vtis ter tako privablja ali pa odganja nove stranke. Pomembno je tudi kako si bodo potencialne stranke podzavestno zapomnile vaš logotip in prav tako na podlagi tega ocenile vašo profesionalnost. Ker trenutni trend narekuje, da so logotipi boljši tisti, ki so preprosti, minimalistični, je škoda, da bi izraz vašega podjetja trpel prav zaradi tega.

Oblikovanje vizitk

Seveda na svetu ni oblikovalca, ki ne izdeluje in oblikuje vizitk, katerih namen je pritegniti veliko pozornosti in o katerih se bo še veliko govorilo!
Vizitka je v večini primerov prvi fizični kontakt s potencialno stranko in ta je vselej še kako pomemben, zato bi bilo škoda, da ne bi dala dobrega vtisa. Ne bodite eden tistih, ki si vizitko oblikuje sam v wordu in misli, da je pomembna le vsebina. To je daleč od resnice!
Pravzaprav obstaja zelo velika verjetnost, da vizitke ne boste znali pripraviti za tisk kakor jo sprejemajo tiskarske naprave in boste na koncu imeli strošek pretvorbe v pravo obliko za tisk. Strošek, ki bi ga lahko namenili raje oblikovanju vizitke, ki bi izžarevala profesionalnost in unikatnost, ko bi jo dali v roke morebitnemu bodočemu poslovnemu partnerju.

Pokličite nas ali pošljite povpraševanje in še isti dan vam bomo pripravili ponudbo!

041 529 073

info@splet99.net

Whatsapp

Grafično oblikovanje cenik

Naj takoj odgovorimo na vprašanje na katerega iščete odgovor. Moramo vas razočarati, cenika za grafično oblikovanje ni, kdor pa ga ima pa je najverjetneje v tem poslu premalo časa, da bi se razumel v oblikovanje.
Cenik grafičnega oblikovanja je tako relativen pojem, da se dejansko niti približno ni mogoče osredotočiti na ceno, dokler na slišimo zahtev naročnika.
Pri podjetju Splet99 nudimo celovite, elegantne in profesionalne grafične rešitve za vsako podjetje. Naši izdelki so primerni za tisk in za spletno objavo na spletnih straneh ter digitalnih medijih. Poleg tega nudimo tudi izdelavo spletne trgovine, zato vam svetujemo, da si ogledate našo celotno ponudbo.

Grafično oblikovanje zajema tudi oblikovanje embalaže, stojal, ovitkov za telefon in ostale elektronske naprave. Med najbolj priljubljene tiskovine štejemo revije, koledarje, razne diplome, priznanja ter nagrade, vabila, rokovnike, brošure, letake in plakate.
Ostale storitve grafičnega oblikovanja zajemajo tudi grafično oblikovanje ilustracij, zasnova embalaže vaših izdelkov, oblikovanje raznega promocijskega materiala za podjetja (nalepke za vozila, knjige, koledarji, majice, kape), izdelava slik za socialna omrežja (Facebook, Twitter, Instagram), predloge za elektronske novice (elektronska pošta, e-mail marketing) itd.

Potek dela je zelo preprost – vprašali vas bomo nekaj preprostih vprašanj povezanih z vašo dejavnostjo in vašimi željami in kmalu boste dobili svojo novo podobo!

Pripravljeni na sodelovanje?

Kontaktirajte nas

Pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje.
Odgovorili vam bomo še isti dan.

© Splet99    |    Varstvo osebnih podatkov    |    Splošni pogoji poslovanja