Kje vam lahko pomagamo?

Grafično oblikovanje je na spletu zelo pomemben element. Veliko strani ima sicer ustrezno funkcionalnost, vendar pa to ni dovolj za visoko in učinkovito prodajo!

Ekipa Splet99 sledi modnim smernicam, ki pripomorejo, da smo vselej najelegantnejši pri naših storitvah, naše zadovoljne stranke pa dosegajo izredne prodajne rezultate. Poleg izdelave spletne trgovine nudimo celovite, elegantne in profesionalne grafične rešitve za vsako podjetje. Naši izdelki so primerni za tisk in za spletno objavo na spletnih straneh. Poleg tega nudimo tudi izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin ter optimizacijo spletnih strani, zato vam svetujemo, da si ogledate našo celotno ponudbo.

LOGO IN IDENTITETA

Oblikovanje logotipa Oblikovanje vitizk Izdelava celostne grafične podobe (CGP) Nalepke, žigi, majice Spletno oglaševanje.

SPLETNO OBLIKOVANJE

Oblikovanje spletnih strani Oblikovanje bannerjev, pasic HTML5 animacije Prilagoditev mobilnim napravam Mailing liste.

TISKOVINE IN PRELOMI

Oblikovanje oglasov, postavitev revij, oblikovanje letakov in brošur, prospektov, katalogov, zgibank, etiket, vabil, dopisnih listov, …

Referenčne revije

Oblikovanje revij je bila naša primarna dejavnost. Tiskarje smo z njimi zaposlili v več državah sveta.

revija mazda grafično oblikovanje
opel magazin
revija drive style
revija zdrave novice
revija avto šport
revija fashion avenue

Več o grafičnem oblikovanju

Naše spletne strani ter logotipi so funkcionalni, učinkoviti in kreativn, tako kažejo tudi naše reference. Vsak projekt je edinstven, saj je tudi vsako podjetje, oseba in izdelek unikaten, zato vselej prisluhnemo našim strankam, ki nam pomagajo kreirati njihovo idealno grafično in spletno podobo.
Kljub unikatnosti in edinstvenosti je potrebno upoštevati nekaj pravil za oblikovanje in izdelavo spletnih strani ter spletnih trgovin:

  • Barve naj ne bodo pretirano »kričeče« oziroma premočne, saj se tako naši obiskovalci težko skoncentrirajo in berejo (oziroma brskajo po spletni strani) Grafično oblikovanje.
  • Najpomembnejši podatki kot sta na primer telefonska številka in lokacija podjetja morajo biti takoj vidni. Večina ljudi namreč ne bo dolgo iskala teh podatkov na vaši spletni strani – raje bodo vašo stran zapustili in našli stran vaše konkurence, ki bo imela telefonsko številko napisano na samem vrhu. Ti zelo pomembni podatki naj bodo vidni, ne da bi morali uporabljati drsnik ali pa celo klikniti na katero drugo stran, da pridobimo podatke (podstrani – sub-page). Grafično oblikovanje.
  • Logotip naj bo dokaj velik in jasno viden, saj stranke prepoznajo logo in takoj vedo, za katero podjetje gre. To jim vliva tudi nekaj zaupanja.
  • Pisava naj bo jasno vidna ne glede na napravo, ki jo uporabljamo za dostop do spletne strani. Spletna stran naj bo optimizirana tako za računalnike, kot za mobilne naprave – vse telefone in tablice. Pisava naj bo dovolj velika in dovolj odebeljena, da je besedilo zlahka berljivo.
  • Akcija, ki naj jo naše stranke naredijo na strani, mora biti jasno vidna in karseda mamljiva – če je to na primer gumb, naj bo le ta dovolj velik in estetski, da privablja pozornost. Grafično oblikovanje.
  • Spletna stran naj ne bo preveč raznolika. Dobro je, da ima nekaj različnih barv, ne pa več kot 5. Enako velja za vrsto pisave (font) in velikost pisave (naslov, podnaslov in klasično besedilo).

 

Grafično Oblikovanje Logotipa

Logotip je verjetno prva stvar oziroma prvi element, ki ga obiskovalec vidi na vaši spletni strani. Oblikovanje logotipa je zato zelo pomembno. Podobno je naslovu članka v časopisu – izdelava logotipa ali naslova je v večini primerov dražja kot pisanje besedil, saj logotip ujame pozornost. Oblikovanje logotipa je ključnega pomena, saj logo lahko naredi dober ali slab prvi vtis ter tako privablja ali pa odganja nove stranke. Tudi potencialne stranke si bodo zapomnile vaš logotip in prav tako na podlagi tega ocenile vašo profesionalnost.
Na tej strani lahko najdete tudi naše reference, ki so že naročile storitve oblikovanja logotipa in pa konkretne primere izdelanih logotipov, ki jih je oblikovala naše ekipa Splet99.

Logotip
Logotip je znan tudi kot »besedni znak« – je grafični element in verjetno najpogostejše naročena storitev grafičnega oblikovanja. Potrebno je definirati barvo / barve, posamezna razmerja med elementi ter samo obliko logotipa.
Verjetno je najbolj prepoznavno sredstvo podjetij, saj ima praktično vsako podjetje svoj logotip, ki ga lahko vidimo na raznih pogodbah, cenikih in reklamnih materialih kot so na primer poslovne vizitke, informativni priročniki za grafično oblikovanje ipd.
V primeru da že imate obstoječ izdelek, pa bi ga radi renovirali oziroma prenovili, lahko le posodobimo in nekoliko obnovimo vaš logotip – naše grafično oblikovanje je namreč zelo fleksibilno, saj je stranka vedno na prvem mestu. Logotipi so pomembni tudi zato, ker se tako podjetje svojim partnerjem in strankam vizualno vselej enako predstavi in postane prepoznaven. Če pomislite na podjetja kot so Mercator, Lidl, McDonald’s, Nike in Adidas, potem si verjetno tudi predstavljate njihove logotipe. Za širšo prepoznavnost so zato logotipi ključnega pomena. Logotip je lahko namenjen posameznemu izdelku, ali pa celemu podjetju.

Poslovne vizitke

Izdelujemo in oblikujemo tudi poslovne vizitke, ki bodo pritegnile veliko pozornosti in o katerih se bo še veliko govorilo!
Seveda naša izdelava spletnih strani vključuje tudi oblikovanje animacijskih banerjev ali statičnih bannerjev (znanih kot oglasne pasice), logotip in vse kar sodi v to kategorijo – poskrbimo namreč za vse digitalne dokumente in vaš spletni izgled.
Pogosto oblikovanje embalaže zajema embalažo za hrano oziroma živila, embalažna stojala in ovitki za telefon in ostala elektronske naprave. Med najbolj priljubljene tiskovine pa štejemo koledarje, razne diplome, priznanja ter nagrade, vabila, rokovnike, brošure, letake in plakate.
Ostale storitve grafičnega oblikovanja zajemajo tudi grafično oblikovanje ilustracij, zasnova embalaže vaših izdelkov, oblikovanje raznega promocijskega materiala za podjetja (nalepke za vozila, knjige, koledarji, majice, kape), izdelava slik za socialna omrežja (Facebook, Twitter, Instagram), predloge za elektronske novice (elektronska pošta, e-mail marketing) itd.
Potek dela je zelo preprost – vprašali vas bomo nekaj preprostih vprašanj povezanih z izdelki in vašimi željami in kmalu boste dobili svoj logotip! Svetujemo vam, da nas prav tako pokličete na našo telefonsko številko 041 529 073.

Pripravljeni na sodelovanje?

Kontaktirajte nas

Pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje.
Odgovorili vam bomo še isti dan.

© Splet99    |    Varstvo osebnih podatkov    |    Splošni pogoji poslovanja