Storitev na ključ, brez predplačila

Grafično
oblikovanje

Naj vam pomagamo ustvariti trajen vtis! Specializirani smo za izdelavo edinstvenih identitet, prepoznavnih vizitk, privlačnih letakov in prepričljivih revij - vse prilagojeno vašim posebnim potrebam.

Kje vam lahko pomagamo?

Kljub navidezni enostavnosti mnogi podcenjujejo, kako zapleteno je lahko grafično oblikovanje. Le redki imajo dovolj sposobnosti, da izpolnijo današnje konkurenčne zahteve po visokokakovostnih vizualnih podobah, ki pritegnejo in učinkovito sporočajo ideje.

Čeprav se zdi vizitka preprosta, je pot od zamisli do izdelave pogosto viharna in polna izzivov. Čeprav oči za pregled podrobnosti potrebujejo le nekaj trenutkov, so potrebna leta izkušenj, da se vse – od sivih tonov ozadja in zelenih poudarjenih črt – uskladi tako gladko, kot da bi bila njihova izdelava le otroška igra.
Z več kot dvema desetletjema izkušenj z oblikovanjem za industrijo si prizadevamo zagotoviti, da vsak projekt ustreza najnovejšim smernicam. To vključuje temeljit postopek – od spreminjanja barv in pisav, raziskovanja tržnih niš, oblikovanja več modelov – preden dostavimo končni izdelek, ki presega pričakovanja!

Kaj je grafično oblikovanje?

Grafično oblikovanje je sestavni del komunikacije, ki pomaga pritegniti občinstvo in spodbuditi delovanje. Ključni elementi uspešnega grafičnega oblikovanja so tipografija, slike ali ilustracije, ki pritegnejo pozornost, ter učinkovita uporaba barv za spodbujanje želenih odzivov. Pri vsakem projektu je treba te elemente premišljeno preučiti, zato ni težko ugotoviti, kako lahko odlične grafične zasnove pustijo trajen vtis na gledalce in hkrati prenesejo predvideno sporočilo.
Navsezadnje je uspeh vsakega izdelka odvisen od njegove sposobnosti upoštevanja globalnih standardov in predpisov. Navsezadnje gre pri oblikovanju za veliko več kot le za estetiko; gre tudi za zagotavljanje, da izdelek učinkovito služi svojemu namenu za uporabnike.

Spletno oblikovanje

V podjetju Splet99 si prizadevamo, da bi bila vsaka spletna zasnova čim bolj stilsko dovršena in funkcionalna. Svoje strokovno znanje iz tiskanega sveta smo prenesli v kibernetski prostor, kjer elementi za večjo učinkovitost potrebujejo interaktivno izboljšavo; posebne učinke, ki dodajo pridih, ko se uporabniki z miško pomaknejo nad element, ali odzivna ozadja z dinamičnimi vizualnimi elementi, ki zagotavljajo popoln estetski učinek. Naše zasnove so ustvarjene z namenom, da premaknejo meje in hkrati vedno znova dosežejo izjemne prodajne rezultate za zadovoljne stranke!
Naš cilj je ustvariti popolno prileganje na vsaki napravi, da bo naša vsebina videti osupljivo, ne glede na to, ali jo gledate z velikega monitorja ali žepnega telefona v katerikoli orientaciji.

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Referenčne revije

Naša ekipa ustvarjalnih umov si prizadeva, da bi revije od zamisli prenesli v resničnost, pri čemer sodeluje s tiskarnami po vsem svetu. S trdim delom in predanostjo smo oblikovali osupljive publikacije, ki jih boste občudovali še vrsto let!

Izdelava logotipa

Logotip vašega podjetja je veliko več kot le oblikovni element; je prvi vtis, ki ga potencialne stranke dobijo o vašem podjetju. Govori o tem, kdo ste in daje ton njihovi oceni vaše strokovnosti, zato ustvarjanje učinkovitega logotipa ne smete jemati zlahka! Na žalost sodobni trendi težijo k preprostim minimalističnim oblikam, ki lahko omejijo izražanje osebnosti – vendar to ne sme vplivati na izražanje. S premišljenim razmislekom o obliki in barvni paleti je tudi v osnovnem simetričnem logotipu še vedno prostor za edinstvenost – poskrbite, da bo vaš logotip izstopal od konkurenčnih, hkrati pa ostal zvest sodobnim stilskim načelom!

Oblikovanje vizitk

Dobro oblikovana vizitka lahko naredi trajen vtis na potencialne stranke in partnerje, zakaj bi torej tvegali in jo oblikovali sami, če se vam splača investirati v strokovnjaka? Ne le, da vam bodo zagotovili nekaj posebnega, kar bo odražalo osebnost vaše blagovne znamke, temveč vam bodo tudi prihranili denar, saj bodo pripravili datoteke, pripravljene za tiskanje. Ne zamudite priložnosti; bodite opaženi s privlačnimi vizitkami, oblikovanimi tako, da izstopajo iz množice!

Grafično oblikovanje cenik

Ne glede na to, ali iščete eleganten in prefinjen logotip ali elegantno postavitev spletne strani, Splet99 ima edinstveno rešitev za grafično oblikovanje, ki bo uresničila vašo vizijo. Ker ne verjamemo v cene po meri, saj je vsak projekt drugačen, namesto vnaprej določenih paketov z vami tesno sodelujemo od posvetovanja do zaključka. Naš portfelj zajema tiskane medije, spletna mesta in digitalne platforme ter izdelavo spletnih trgovin, kar vam ponuja veliko zanimivih možnosti!

Od embalaže do ovitkov za telefone – grafično oblikovanje je več kot le tisto, kar se vidi na prvi pogled. Gre za ustvarjanje osupljivih vizualnih podob, ki pripovedujejo zgodbo in pritegnejo ljudi k vaši blagovni znamki! S storitvami grafičnega oblikovanja lahko ustvarite nepozabne podobe za vse od revij in nagrad do digitalnih gradiv, kot so objave v družabnih omrežjih ali e-poštna glasila. Ne potrebujete nobenih posebnih znanj – dovolite nam, da skupaj oblikujemo podobo, ki bo resnično odražala, kdo ste kot podjetje ali organizacija!