Storitev na ključ, brez predplačila

Vzdrževanje
spletnih strani

Zaradi nenehnega razvoja tehnologije in nenehnih groženj zlonamernih napadalcev je bistveno, da je vaše spletno mesto varno. Z rednim vzdrževanjem boste zagotovili, da bo njegova zaščita ostala aktualna, zato se lahko brez skrbi osredotočite na zagotavljanje neprekinjene spletne izkušnje obiskovalcem.

Ponujamo tri ravni paketov za vzdrževanje spletnih strani ali spletnih trgovin, ki bodo vašemu podjetju pomagali ostati v koraku s časom – od začetnega paketa za proračunske uporabnike do naprednih rešitev, ki so kot nalašč za večja podjetja oz večja spletna mesta. Naj poskrbimo za vse vaše potrebe po spletnem zdravju, da se boste lahko osredotočili na rast!

V okviru paketov je odvisno kakšno posodobitev spletne strani ali posodobitev spletne trgovine opravimo oziroma v kakšnem časovnem intervalu. V kolikor stranka izbere začetni paket se posodobitev spletnega mesta izvede na letni ravni. Pri naprednemu paketu je posodobitev spletnega mesta vsak drugi mesec. V kolikor gre za kompleksnejšo, zahtevnejšo spletno mesto pa se dogovorimo za peket po meri in se posodobitev spletnega mesta izvaja mesečno. Posodabljanje programske opreme je pomemben dejavnik za dobro delujočo spletno mesto. Pomembno pa je, da smo pri posodabljanju programske opreme previdni, kajti hitro se nam lahko zgodi, da se spletno mesto poruši oziroma del spletnega mesta.

Neupravljeno spletno mesto je ranljiva tarča – počasnost, zastarele funkcije in dovzetnost za hekerje se zlahka prikradejo brez nadzora. Brez rednega vzdrževanja in posodobitev lahko vašo spletno prisotnost ogrozi zlonameren vdor ali drag izpad.

Spletna varnost in hitrost gresta z roko v roki – zato vam ponujamo pakete za vzdrževanje spletnih strani, ki zagotavljajo zaščito in optimalno delovanje. Ne samo, da poskrbimo za varnost vašega spletnega mesta, ampak za tiste, ki imajo pri nas zakupljen strežnik, paket vključuje tudi specializirano skrb za platformo gostovanja, ki zagotavlja bliskovite hitrosti. S sodobno tehnologijo in učinkovitimi podpornimi storitvami, ki so vključene v našo ponudbo, ste lahko prepričani, da pri vodenju spletnega podjetja ni tveganja ali izgube kakovosti!

Paketna ponudba vzdrževanja

Vas skrbi kibernetska varnost vašega spletnega mesta ali spletne trgovine? V digitalni dobi je to vse pogostejše tveganje. Ne le, da lahko hekerji dostopajo do občutljivih podatkov in povzročijo škodo, temveč lahko neopaženo namestijo zlonamerne programe, kot so zlonamerna programska oprema, trojanski konji – pošiljajo neželena sporočila, sesuvajo spletna mesta in jih celo preusmerjajo na neprimerne vsebine! Za varnost svojega spletnega mesta lahko najbolje poskrbite tako, da ga redno vzdržujete s posodobitvami in za vsak primer pripravite varnostne kopije. V podjetju Splet99 smo strokovnjaki za zagotavljanje potrebne zaščite pred temi digitalnimi grožnjami tako novim spletnim mestom kot tudi uveljavljenim trgovinam – če nas potrebujete, se nam brez oklevanja oglasite!

CENIK VZDRŽEVANJA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

ZAČETNI PAKET

14,99 na mesec

Primerno za preproste spletne strani

Vzdrževanje in posodobitve strežnika
Letna nadgradnja sistema in vtičnikov
Optimizacija strani za hitrejše delovanje
Email podpora
10% popust na delovno uro
Odzivni čas 1 teden
NAROČI
NAPREDNI PAKET

29,99 na mesec

Primerno za večje spletne strani ali spletne trgovine

Dvomesečna nadgradnja sistema in vtičnikov
Brezplačni manjši popravki
Vzdrževanje in posodobitve strežnika
Periodno varnostno kopiranje strani in podatkov
Optimizacija strani za hitrejše delovanje
Varnostni nadzor 24/7
Telefonska in Email podpora
30% popust na delovno uro
Odzivni čas do 48 ur
Prioritetna obravnava
NAROČI
ZAHTEVNI PAKET

PO DOGOVORU

Primerno za večje spletne strani ali spletne trgovine

Prilagojena ponudba
Vnos vsebin
NAROČI

GLAVNE PREDNOSTI PAKETOV VZDRŽEVANJA

Top zaščita
Z našimi najsodobnejšimi storitvami vzdrževanja in zaščite poskrbite, da bo vaše spletno mesto varno pred najsodobnejšimi kibernetskimi grožnjami.
Prioritetna podpora
Vzdrževanje spletnega mesta je ključnega pomena za njegovo nemoteno delovanje. Zagotovite si prioritetno obravnano za vse morebitne napake in posodobitve vašega spletnega mesta.
Popust
Za nadgradnje in spremembe ne plačujte polne cene - izkoristite naš posebni popust na uro! Zagotovite si enako kakovostno delo po še ugodnejši ceni.

OPOMBA:
Začetni paket ni na voljo za spletne trgovine in naprednejše spletne strani.
Cene so brez DDV.