IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Vse za vašo spletno prodajo.

splet99 raketa

Uresničujemo vaše ideje

Zaupalo nam je že preko 1000 strank, zaupajte nam še vi.

Uresničujemo vaše ideje

Zaupalo nam je že preko 1000 strank, zaupajte nam še vi.

splet99 trikotnik
splet99 urejevalnik

UREJEVALNIK V SLOVENŠČINI

Vaša trgovina bo uporabljala najbolj napreden in najbolj razširjen urejevalnik spletne trgovine na svetu. To pomeni, da imate pod nadzorom vse izdelke, kategorije, cene, popuste, zalogo, kupone, naročila, …

SEO Optimizacije

Imeti spletno prodajo ne pomeni ničesar, če se ne uvrščate visoko na spletnih iskalnikih.

Plačilo na koncu

Račun za spletno trgovino lahko poravnate šele, ko boste s svojo trgovino povsem zadovoljni.

Možnost večjezičnosti

Če bi radi svojo prodajo razširili po drugih državah sveta, lahko to storite takoj ali se za to odločite naknadno.

Več načinov plačila

V vašo spletno trgovino bomo integrirali vse pogosto uporabljene načine plačila, tudi kartično poslovanje in Paypal.

Pokličite nas, pošljite nam povpraševanje in še isti dan vam bomo pripravili ponudbo!

041 529 073

info@splet99.net

RESPONSIVE DIZAJN

Kar 50% prometa na spletu se je letos gledalo preko mobilnih telefonov, tako da je zelo pomembo, da je vaša stran narejena profesionalno, torej prilagojena na vse zaslone, velike računalniške, manjše prenosnike, tablice in mobilnike.

izdelava spletnih strani splet99

NAJEM TRGOVINE

59 €

na mesec

Najcenejša pot do
prodaje na spletu

CMS Urejevalnik vsebine

Neomejeno število podstrani

Odziven dizajn

Bon za adwords (60 €)

Povezave na socialno družbena omrežja

Izdelava spletne trgovine

Poleg izdelave spletnih strani se naše podjetje Splet99 tudi vedno bolj usmerja v izdelavo spletnih trgovin. Kot pri izdelavi spletne strani tudi tukaj najprej potrebujete svojo domeno ter zakupljen prostor na strežnikih, kjer bo vaša spletna trgovina gostovala. Za vse to poskrbimo mi, pred zakupom pa se seveda posvetujemo z vami. Pri izbiri domene je pomembno kakšno domeno izberete saj bo le ta predstavljala vašo spletno trgovino, prav tako pa je pomembno, da izberete dober strežnik z dovolj prostora, da se vaša spletna trgovina naloži in odpre v kratkem času. Ko imamo vse te osnovne zadeve pripravljene se izdelava spletne trgovine lahko prične.

Dobra spletna trgovina

Ko govorimo o dobri spletni trgovini najprej pomislimo na to, da bo spletna trgovina, ki bo dobro prodajala naše izdelke. Prav gotovo je pomemben prvi vtis, ko obiskovalec vaše spletne trgovine odpre vašo spletno trgovino, da je na prvi vtis privlačna in da ponuja informacije, ki jih išče, saj bo le tako ostal in brskal po spletni trgovini naprej.
Torej se moramo najprej osredotočiti, da je izdelava spletne trgovine zasnovana pregledno z dovolj informacijami o naših izdelkih in seveda oblikovana po najnovejših modnih smernicah. Kar je danes izrednega pomena je, da je izdelava spletnih trgovin prilagojena in narejena za vse naprave (mobilni telefoni, tablični računalniki, različne velikosti ekranov na računalnikih). Poleg dobre vsebine, opisov izdelkov, so tudi zelo pomembne dobre fotografije. Pa pojdimo čez nekaj napotkov oziroma načel, ki so pomembni, da jih upoštevamo, da je izdelava spletnih trgovin dobra in s tem, da dobite dober funkcionalen izdelek, ki bo predstavljala vas in vaše izdelke na spletu in da dosežete svoje cilje, ki ste si jih zastavili s prodajo.

Določite niše spletne trgovine izdelave

Da bo vaša spletna trgovina delovala kar najboljše, je pomembno da je izbiranje vaših izdelkov glede na določeno nišo. Se pravi vsaka niša ima svoje potrebe, ki se razlikujejo glede na to kakšne izdelke želite prodajati. Torej če se odločite za prodajo zdrave prehrane, se osredotočite na izdelke, ki so vezani na zdravo prehrano. Tako se boste lahko tudi lažje osredotočili na ciljno občinstvo, ki bi jih uspela zanimati vaša spletna trgovina. Da svoje občinstvo prepričate, da so vaši izdelki res zdravi in da bi jih morali uvesti v svojo prehrano, jih lahko na primer prepričate tako, da poiščete slike, bloge itd in jih za izdelavo spletne trgovine dobro vključite v vaše spletno mesto kot na primer kdo vse se že prehranjuje z vašimi zdravimi izdelki.

Fotografije izdelka morajo biti visoke kakovosti

Kot smo že zgoraj omenili je zelo pomembno kakšne slike izberete. Izdelava spletnih trgovin je lahko narejene po najnovejših trendih, vendar če so slike slabe kakovosti, po možnosti slikane s telefoni, je vsak še tako lep dizajn ničen, kajti tudi fotografije dajo svoj pečat dizajnu.
Danes je prav gotovo veliko odvisno od dobrih in visoko kakovostnih fotografij, kajti le tako je lahko izdelava spletne trgovine visoko kakovostna. Ljudje smo vizualna bitja in če imamo pred sabo lepe, čiste slike, ki nam lepo predstavijo izdelek, je velika verjetnost, da nas bo ta zanimal še naprej in tako nas bo to pripeljalo do konverzij. Če se na prvi vtis, ko vstopiš v spletno trgovino dobi občutek, da gre za kakovostne izdelke s tem tudi naraste zaupanje v vaše izdelke.

Minimalizem

Danes izdelava spletnih trgovin temelji na minimalističnem dizajnu. Se pravi, da za ozadje izberete kakšno nevtralno ali belo barvo. Seveda je pri tem potrebno tudi upoštevati, da je spletna trgovina izdelana tako, da je čim bolj poenostavljena in pregledna, kajti s tem ohranite tudi neko profesionalnost in kakovost vaše spletne trgovine.

Navigacija izdelave spletne trgovine

Prav gotovo je navigacija oziroma kot jim radi rečemo meniji ena izmed odločilnih stvari pri izdelavi spletne trgovine. Navigacija mora biti izdelana predvsem preprosto in logično, da lahko vaše ciljno občinstvo brez zapletov brska po vaši spletni trgovini. Se pravi na vrhu imamo ponavadi glavni meni, nato pa je lahko še kakšen pomožni. Pomembno je, da se izdelava spletne trgovine prilagodi glede na izdelke, ki jih ponujate in tako izlušči najpomembnejše v glavni meni. V kolikor je kategorij več, je zelo priporočljivo, da se izdelajo tudi posamezne kategorije, kajti le tako bo obiskovalec spletne trgovine lahko hitro našel tisto kar se je namenil v vaši spletni trgovini. Na primer, če prodajate oblačila, je dobro da jih razporedite po kategorijah: obleke, krila, tunike, majice, dodatki. Izdelava spletne trgovine se lahko nadgradi še s posameznimi filtri, na primer po blagovnih znamkah, barvah in drugih filtrih.

Iskalna vrstica naj bo na vidnem mestu

V kolikor je izdelava spletne trgovine zasnovana tako, da je iskalna vrstica venomer na dosegu je to velik plus za vašo spletno trgovino. Kajti vsak obiskovalec se bo počutil domače in bo imel občutek, da lahko kadarkoli pride do česarkoli v vaši spletni trgovini in lahko brez napora krmili med vašimi izdelki in jih tako primerja med seboj.

Spletna trgovina izdelava optimizacije za vse mobilne naprave

Ena od poglavitnejših točk je prav gotovo ta, da je spletna trgovina izdelana tako, da je primerna za vse mobilne naprave. Danes je preprosto tako, da večina že vse brska in išče preko mobilnega telefona ali tabličnih računalnikov, tako da je potrebno izdelati spletno trgovino tako, da je enako funkcionalna na teh napravah kot na računalnikih. Že sedaj je procentualna številka surfanja po internetu zelo visoka in z leti samo še narašča in narašča. Spletna trgovina, ki ni izdelana za vse naprave je pravzaprav nična, kajti večina nas brska po spletnih trgovinah v prostem času, kot je na avtobusu, med malico,… in takrat imamo vedno na dosegu mobilni telefon.

Mnenja strank ob vaših izdelkih

Ker vam mnenja vaših strank veliko pomenijo je dobro, da imajo tudi možnost ocene vašega izdelka vedno na dosegu roke. Se pravi izdelava spletne trgovine naj omogoča, da vsak obiskovalec lahko oceni vaš izdelek in to brez nepotrebnega klikanja, da pride do ocen. Ocena naj bo ob vsakem izdelku, izbrano naj ima berljivo pisavo, da se hitro lahko prebere in izloči najpomembnejše informacije.

Seveda je tako kot pri izdelavah spletnih strani, tudi pri izdelavi spletnih trgovin veliko možnosti izbire v katerem okolju boste izdelali spletno trgovino. Vseeno pa moramo pripisati, da mi zaupamo in priporočamo, da so narejene spletne trgovine izdelava v Woocommerce.

 

041 529 073

info@splet99.net

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje

Izdelava spletne trgovine ultima modifica: 2017-09-13T16:45:26+00:00 da ziga32