UPAJTE SI BITI DRUGAČNI

Izdelava spletne trgovine

Za uspeh vašega podjetja na spletu potrebujete več kot le spletno stran ali spletno trgovino- konfiguracijo domene in strežnika, e-poštne naslove za komunikacijo s strankami, gostovanje, ki je zanesljivo in optimizirano za uporabniško izkušnjo. Ne skrbite za te podrobnosti; vse imamo pod eno streho! Z našim paketom storitev, ki je posebej prilagojen potrebam vašega podjetja ali organizacije, vam zagotavljamo ne le zadovoljstvo, temveč tudi uspeh pri doseganju potencialnih strank.
Imate vprašanje? Ne bodite sramežljivi - pošljite nam vprašanje in pomagali vam bomo!

Oblikovanje spletne trgovine

Vzpostavitev spletne trgovine je vse bolj priljubljena – in to z razlogom! Zaradi nižjih proizvodnih stroškov kot v preteklosti se podjetniki vse pogosteje odločajo za e-trgovino. Vendar pa vzpostavitev trgovine zahteva veliko večjo tehnično zahtevnost kot povprečno spletno mesto, poleg tega pa se boste morali z njo aktivno ukvarjati tudi v času rasti poslovanja. Poleg tega je za vzpostavitev učinkovite spletne prisotnosti potrebno poznavanje vedenja potrošnikov: kaj jih privlači in kaj jih odvrača od nakupa? Pozorni morate biti tudi na pravne zahteve, kot so zakonodaja o varstvu podatkov GDPR in varnostni ukrepi SSL za čim večje zaupanje strank.

Postopek izdelave vaše nove spletne strani oziroma spletne trgovine.

Ste pripravljeni uresničiti svoje sanje o spletni trgovini? Pripravili vam bomo nepremagljivo ponudbo, in če bo popolnoma ustrezala vašim željam, se bomo lotili oblikovanja. Od tam bo naša nadarjena ekipa prevzela uresničevanje vaše vizije spletnega mesta - ali celo nečesa več.
Skupaj lahko ustvarimo resnično izjemne rezultate: vse to ob gradnji zaupanja med nami!

Tehnična priprava

Usmeritev domene in konfiguracija strežnika

WordPress

Namestitev WordPressa ter nujnih vtičnikov

Dizajn

Izdelava predloga dizajna vašega spletnega mesta

Predogled

Potrditev oz. prilagoditev dizajna in strukture

Vsebina

Vnos vsebine in dokončanje ostalih podstrani

Plačilo

Plačilo računa šele, ko ste 100% zadovoljni s storitvijo

Preverite, kaj smo v zadnjem času počeli! Naši najnovejši projekti vas bodo zagotovo navdušili in navdihnili.

Že 19 let si prizadevamo zagotavljati vrhunske storitve izdelave spletnih strani v Sloveniji. Kot ekipa smo vztrajali in uspevali ter postali vidni ponudnik izdelave spletnih strani v Sloveniji. Zadovoljstvo naših strank je dokaz našega uspeha in jasno je, da se pri nas ne lotevamo enakih projektov; vsak od njih zahteva ustvarjalen pristop k reševanju težav. Čeprav je morda težko oceniti, koliko ur je potrebnih za uresničitev sanj z oblikovanjem spletnih strani, je priča navdušenju na obrazih strank, ko vidijo svoje vizije uresničene, neprecenljiva! Izjemno smo ponosni na številne reference zadovoljnih strank, ki lahko iz prve roke potrdijo našo neprimerljivo predanost in odličnost storitev v zadnjih devetnajstih letih.

Naše reference pričajo o naših dosežkih in so svetel primer trdega dela in predanosti, ki smo ju vložili v vsak projekt. Dokazujejo, da je z odločnostjo in zagnanostjo mogoče doseči vsak cilj!

Intro

Najboljše spletne trgovine

Najboljše spletne trgovine so tiste, ki dajo rezultate, to je jasno kot beli dan. Rezultat v tem primeru pomeni seveda prodajo. Največkrat se sicer razdelijo na dva dela. Tiste, ki nam hočejo nekaj prodati, ter druge, kjer dobimo občutek dejanske vrednosti izdelka, ki ga kupujemo.
Ampak spletna trgovina se ne bo nikoli uvrščala med najboljše, če ne bo poskrbljeno za marketing ali optimizacijo. Vse preveč ljudi preveč lahkomiselno vstopi v spletno prodajo. Ko je spletna trgovina enkrat na spletu je za nami šele tehnični del, obiska pa ne bo imela, če ne bomo sami poskrbeli za to. Tako so najboljše spletne trgovine vedno prisotne z oglasi na Facebooku, Instagramu, Googlu in še kje drugje.
Velja neko nepisano pravilo, da je potrebno vedno nek odstotek dobička nameniti v marketing in s tem se strinjamo tudi mi. Zadnja spletna trgovina, ki smo jo naredili je začela generirati 450 eur dnevno od prvega dne objave na spletu, pa je bilo narejenih le nekaj oglasov na Instagramu.

Postavitev spletne trgovine poteka na platformi WordPress s pomočjo vtičnika WooCommerce. Med drugim omenjena platforma omogoča tudi dokaj enostavno upravljanje s spletno trgovino, kar vam bo precej olajšalo dodajanje ali odvzemanje izdelkov, spremljanje prodaje ter upravljanje s strankami.

WooCommerce se lahko pohvali še z dodatno prednostjo – podatki o vaših strankah vam bodo ves čas na voljo. Informacije, povezane z zgodovino kupcev in nakupi ter uspešnostjo trgovine, so bistvenega pomena za uspešno spletno trgovino. Če za e-poslovanje uporabljate platformo tretje osebe, se vaši podatki izgubijo, če se ti zaprejo. Če pa se odločite za izdelavo spletne trgovine na platformi WooCommerce, vam bodo podatki vedno na voljo, poleg tega pa boste zanje odgovarjali sami.

Hkrati bo tudi vaš nadzor nad izdelki praktično neomejen, saj lahko vnašate neomejeno mnogo izdelkov, izbirate med različnimi vrstami izdelkov, prilagajate opise, cene, prevzamete pa lahko tudi nadzor nad svojo zalogo. Na spletni trgovini boste lahko omogočili tudi kupone in popuste, strankam pa boste lahko ponudili možnost ocenjevanja izdelkov.

Spletna trgovina, ki vam jo bomo pripravili pri nas bo estetsko dovršena in pregledna. Strankam bo omogočala pregledno gibanje po strani ter brskanje med izdelki.

Kot smo omenili že zgoraj, živimo v dobi, ko večino nakupov opravimo kar preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Zato je nujno, da pri izdelavi spletne trgovine poskrbimo za to, da bo le ta prilagodljiva med različnimi ekrani. Odzivno oz. responsive spletno mesto v svoji osnovi predstavlja tip oblikovanja, ki se prilagodi ekranu katerekoli naprave. Prav tako se morate zavedati, da Google sedaj kaznuje spletne strani, ki niso prijazne mobilnim napravam, tako, da jih uvršča niže med iskanimi zadetki, vaše potencialne stranke pa vas tako, v primeru, da vaša spletna trgovina ni prilagojena tudi za telefone in tablične računalnike, morda ne bodo našle. Še več – pot jih bo morda popeljala h konkurenci.

Vsak izmed nas si želi produkt, ki ga bo kupil, tudi videti. Fotografije izdelka so nam lahko pri tem v veliko pomoč. Zadnje čase pa pravi hit predstavljajo predstavitveni videi izdelkov. Raziskave so pokazale, da lahko s pomočjo videoposnetkov na spletnih mestih z e-trgovino povečate konverzije za kar do 80%. Pri predstavitvi produkta moramo biti ustvarjalni. Ni nujno, da porabimo ogromno denarja za produkcijsko ekipo z razsvetljavo, zvočnimi efekti in post-produkcijo. Kupci si samo želijo videti izdelek, zato bo že kakovosten video posnet z dobro kamero na mobilniku dovolj. V kolikor vam vaši dobavitelji priskrbijo že izdelane profesionalne posnetke, pa jih zagotovo vključite v svojo trgovino.

Kljub vsemu pa predstavitvene fotografije in videi ne bodo zadostovali. Poskrbeti je potrebno tudi za kvalitetne opise izdelkov. Opisi izdelkov naj bodo izvirni, vsebujejo pa naj tudi ključne besedne zveze, po katerih bodo kupci izdelek iskali. Izogibati se je potrebno kopiranju opisov, saj bo le-to škodovalo poziciji spletnega mesta v brskalniku.

Hitrost spletne trgovine je še ena na spisku stvari za katero bomo poskrbeli pri nas. Poleg pravilne odločitve pri izbiri strežnika, lahko na hitrost spletne trgovine močno vplivajo slike, ki jih imamo na spletni strani, zato je potrebno biti pazljivi in jih zmeraj shranjevati kot „Web safe“ opcijo. Poleg velikosti slik pa je lahko razlog za počasno nalaganje spletne strani tudi (pre)počasno gostovanje. Dan danes vam priporočamo, da izberete SSD hosting, ki je sicer res dražji od navadnega gostovanja, vendar prinaša vidne rezultate, saj je uporabniška izkušnja občutno boljša. Naj razložimo – SSD je okrajšava za solid state drives. Gre za vrsto trdega diska, ki v diskovnem pogonu nima gibljivih delov, kot jih imajo tradicionalni trdi diski. SSD diski so od 100 X-1000 X hitrejši od tradicionalnih trdih diskov.

Pri izdelavi spletne trgovine nikakor ne smete pozabiti na https protokol, ki je dan danes standard na vseh spletnih mestih, kjer poteka kakršnokoli plačevanje. Google je v izjavi za javnost tudi dejansko navedel, da daje prednost HTTPS ali varnim spletnim mestom. SSL certifikati danes relativno ugodni in so vsekakor zelo koristna naložba, zato poskrbite, da ga bo vaša spletna trgovina imela.

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

LOGO IN IDENTITETA
Z našo ponudbo oblikovalskih storitev lahko ustvarite celoten paket korporativne identitete, ki bo vašo poslovno podobo popeljal v sodobno dobo. Zagotovili vam bomo privlačen logotip in po meri oblikovane vizitke, s katerimi si bodo potencialne stranke zapomnile, s kom imajo opravka. Za zaključek vam ponujamo vse od elegantnih nalepk in žigov do majic z napisom, ki so idealne za promocijo na spletu - s tem boste svojemu podjetju zagotovili dodatno prednost!
SPLETNO OBLIKOVANJE
Če želite narediti digitalni vtis, ne iščite več! Naša ekipa vam bo pomagala pri vseh potrebah po spletnem oblikovanju: od živahnega oblikovanja transparentov in animacij HTML5, ki pritegnejo pozornost, do mobilnim napravam prijaznih prilagoditev, ki so popolne za naprave vseh velikosti. In ne pozabite na poštne sezname - hitro in učinkovito lahko razširimo informacije o vašem podjetju!
TISKOVINE IN PRELOMI
Specializirani smo za vse vrste tiskanih medijev, od oblikovanja privlačnih oglasov do oblikovanja čudovitih postavitev revij in elegantnih letakov. Od elegantnih katalogov in zanimivih letakov do privlačnih etiket, vabil, dopisnih papirjev; karkoli želite - tu smo z oblikovalskimi rešitvami, prilagojenimi posebej za vas!