Storitev na ključ, brez predplačila

Izdelava
logotipa

Pomagamo vam oblikovati vizualno identiteto, ki bo izražala temeljne vrednote in cilje vašega podjetja. Naša ekipa strokovnjakov bo z vami sodelovala na vsakem koraku, bodisi, da boste ustvarili nekaj povsem novega bodisi, da boste obstoječemu videzu dali sodobno preobleko!

Logotip vašega podjetja predstavlja vašo blagovno znamko in mora biti popoln. Morda se vam porajajo vprašanja, kot so: kaj naredi odličen logotip? Kako naj vem, komu naj zaupam to pomembno nalogo? Ali bi morali ustvariti nekaj povsem novega ali prenoviti obstoječega? Sprostite se – tu smo, da vam pomagamo! Da bi se lahko začeli odločati, ali potrebujete popolnoma nov dizajn ali le nekaj sodobnih popravkov, si oglejte svoj trenutni logotip. Takoj vam bo povedal, ali je za uspeh potrebno začeti od začetka ali ne.

Potrebujete pomoč pri grafičnem oblikovanju? Ne oklevajte in se obrnite na nas! Naša ekipa je pripravljena, da vas vodi na poti do ustvarjalnega uspeha.

Kaj je dober logotip?

Logotipi so nenehno razvijajoča se umetniška oblika, zato je težko določiti, kaj je popoln logotip. Seveda obstaja klasični pristop “manj je več”, ki je v uporabi že od nekdaj, vendar pri podjetju Splet99 gremo še korak dlje: naš cilj pri oblikovanju logotipov za stranke ni le “manj”, temveč brezčasnost. Z izogibanjem trenutnim modnim smernicam in trendom s pametnimi oblikovalskimi odločitvami zagotavljamo, da je vizualna identiteta vsake stranke močna tudi takrat, ko čas skokovito teče mimo njih! Kako torej poskrbeti, da vaš logotip nikoli ne bo šel iz mode? Berite naprej..

Oblikovanje logotipa

Ustvarjanje logotipov je predvsem iskanje popolne kombinacije barv, elementov in oblik, ki bo prestala preizkus časa. Svetli odtenki, kot sta oranžna in zelena, so v nekaterih letih morda elegantni, vendar lahko hitro postanejo zastareli – samo poglejte, kako so se v zadnjih nekaj desetletjih v Sloveniji spreminjale estetsko privlačne fasade! Ste v zadnjem času videli kakšno hišo s svetlo zeleno fasado, ki je vzbudila vaše občudovanje? Verjetno je minilo že kar nekaj časa, odkar je tako privlačen pogled pritegnil vizualne čute.
Na področju tipografije in oblikovanja velja, da je brezčasnost pomembnejša od trendovskosti. Namesto da bi se obremenjevali z modnimi muhami ali se pustili zapeljati vabljivim elementom, kot so 3D simboli, barvni prehodi in drugi, raje izberite dizajne, ki poudarjajo preprostost, da bi dosegli trajno odmevnost.

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Logotip podjetja

Logotip je najbolj prepoznavno sredstvo podjetja. Praktično vsako podjetje ima svoj logotip, ki ga lahko vidimo na raznih pogodbah, cenikih in reklamnih materialih, kot so na primer poslovne vizitke, informativni priročniki, letaki, plakati ipd…
V primeru, da že imate obstoječi logotip pa bi ga radi le renovirali oziroma prenovili, lahko le posodobimo in nekoliko obnovimo vaš logotip. Naše grafično oblikovanje je namreč zelo fleksibilno, saj je stranka vedno na prvem mestu.
Logotipi so pomembni tudi zato, ker se tako podjetje svojim partnerjem in strankam vizualno vselej enako predstavi in postane prepoznaven ravno po logotipu. Če pomislite na podjetja kot so Mercator, Lidl, McDonald’s, Nike in Adidas potem si verjetno tudi predstavljate njihove logotipe. Za širšo prepoznavnost so zato logotipi ključnega pomena. Logotip je lahko namenjen posameznemu izdelku ali pa celotnemu podjetju.

Cena izdelave logotipa

Cena izdelava logotipa je sicer lahko variabilna, a vseeno pri podjetju Splet99 lahko podamo neko osnovno ceno za izdelavo – 149 EUR. Plačali nam boste, kot za vse naše storitve na koncu, ko boste z njim popolnoma zadovoljni. Zaupajte nam vaše želje! Morda vam je všeč logotip konkurenčnega podjetja, modra imate v mislih neke barvne kombinacije? Vselej imejte v mislih preprostost. 
Vzemimo za primer logotip podjetja Samsung. Dejansko gre za napis »Samsung« v modri barvi s preprosto, ne izstopajočo izbiro pisave. Enako novejši primer Netflix. Za Amazon logotip verjamem, da naročniku sploh ni bil všeč, ko ga je prvič videl, a je dovolj preprost in unikaten, da je isti že mnogo let. Kdaj ste nazadnje videli, da sta Adidas oziroma Nike spremenila tipografijo oziroma celoten logotip? Nista ga. Ker je enobarven, ker ima povsem preprosto pisavo, kar je že dovolj za dolgoletni uspeh. Na koncu še zanimivost. Nike je za izdelavo logotipa plačal preračunanih 45 eur!