UPAJTE SI BITI DRUGAČNI

Izdelava spletnih strani

Dovolite nam, da vam pomagamo ustvariti spletno prisotnost za vas ali vaše podjetje, ki je daleč od običajne. Izdelamo lahko popolnoma novo spletno stran ali prenovimo obstoječo po vaših potrebah z vrhunsko konfiguracijo domene/strežnika, e-poštnimi naslovi, storitvami gostovanja, orodji za optimizacijo in strategijami oglaševanja - vse na enem priročnem mestu!
Stopite v stik z nami in si oglejte našo ponudbo še danes.

Oblikovanje spletnih strani

V našem podjetju ne ustvarjamo le spletnih strani, temveč jih izdelamo od začetka, pri čemer pazimo tako na estetsko oblikovanje kot na funkcionalnost. Prizadevamo si za izdelavo spletnih mest po meri, ki so videti enako dobro kot delujejo. Ne zanašamo se na predloge in se nikoli ne zadovoljimo z generičnimi oblikami – vsaka stran je edinstvena, konfigurirana tako, da je navigacija enostavna, hkrati pa zagotavlja osupljive vizualne podobe, prilagojene logotipu ali določeni barvni paleti. Naši izkušeni strokovnjaki sledijo trenutnim trendom, zato nam lahko zaupate, da bomo ustvarili nekaj resnično posebnega!

Postopek izdelave vaše nove spletne strani oziroma spletne trgovine.

Ste pripravljeni uresničiti svoje sanje o spletni strani? Pripravili vam bomo nepremagljivo ponudbo, in če bo popolnoma ustrezala vašim željam, se bomo lotili oblikovanja. Od tam bo naša nadarjena ekipa prevzela uresničevanje vaše vizije spletnega mesta - ali celo nečesa več.
Skupaj lahko ustvarimo resnično izjemne rezultate: vse to ob gradnji zaupanja med nami!

Tehnična priprava

Usmeritev domene in konfiguracija strežnika

WordPress

Namestitev WordPressa ter nujnih vtičnikov

Dizajn

Izdelava predloga dizajna vašega spletnega mesta

Predogled

Potrditev oz. prilagoditev dizajna in strukture

Vsebina

Vnos vsebine in dokončanje ostalih podstrani

Plačilo

Plačilo računa šele, ko ste 100% zadovoljni s storitvijo

Preverite, kaj smo v zadnjem času počeli! Naši najnovejši projekti vas bodo zagotovo navdušili in navdihnili.

Že 19 let si prizadevamo zagotavljati vrhunske storitve izdelave spletnih strani v Sloveniji. Kot ekipa smo vztrajali in uspevali ter postali vidni ponudnik izdelave spletnih strani v Sloveniji. Zadovoljstvo naših strank je dokaz našega uspeha in jasno je, da se pri nas ne lotevamo enakih projektov; vsak od njih zahteva ustvarjalen pristop k reševanju težav. Čeprav je morda težko oceniti, koliko ur je potrebnih za uresničitev sanj z oblikovanjem spletnih strani, je priča navdušenju na obrazih strank, ko vidijo svoje vizije uresničene, neprecenljiva! Izjemno smo ponosni na številne reference zadovoljnih strank, ki lahko iz prve roke potrdijo našo neprimerljivo predanost in odličnost storitev v zadnjih devetnajstih letih.

Naše reference pričajo o naših dosežkih in so svetel primer trdega dela in predanosti, ki smo ju vložili v vsak projekt. Dokazujejo, da je z odločnostjo in zagnanostjo mogoče doseči vsak cilj!

Intro

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

Pri podjetju Splet99 smo na področju modnih trendov vedno v koraku s krivuljo. Pri vseh naših storitvah upoštevamo eleganco in s ponosom lahko rečemo, da je zadovoljstvo strank vedno na najvišji ravni!

LOGO IN IDENTITETA
Z našo ponudbo oblikovalskih storitev lahko ustvarite celoten paket korporativne identitete, ki bo vašo poslovno podobo popeljal v sodobno dobo. Zagotovili vam bomo privlačen logotip in po meri oblikovane vizitke, s katerimi si bodo potencialne stranke zapomnile, s kom imajo opravka. Za zaključek vam ponujamo vse od elegantnih nalepk in žigov do majic z napisom, ki so idealne za promocijo na spletu - s tem boste svojemu podjetju zagotovili dodatno prednost!
SPLETNO OBLIKOVANJE
Če želite narediti digitalni vtis, ne iščite več! Naša ekipa vam bo pomagala pri vseh potrebah po spletnem oblikovanju: od živahnega oblikovanja transparentov in animacij HTML5, ki pritegnejo pozornost, do mobilnim napravam prijaznih prilagoditev, ki so popolne za naprave vseh velikosti. In ne pozabite na poštne sezname - hitro in učinkovito lahko razširimo informacije o vašem podjetju!
TISKOVINE IN PRELOMI
Specializirani smo za vse vrste tiskanih medijev, od oblikovanja privlačnih oglasov do oblikovanja čudovitih postavitev revij in elegantnih letakov. Od elegantnih katalogov in zanimivih letakov do privlačnih etiket, vabil, dopisnih papirjev; karkoli želite - tu smo z oblikovalskimi rešitvami, prilagojenimi posebej za vas!