Naj vam pomagamo do več strank

Vaše podjetje potrebuje več strank? Naše zaupanja vredne strategije vam bodo pomagale odstraniti vso vašo konkurenco z dominacijo Googla. Pod svojim okriljem imamo veliko podjetij, ki smo jim izboljšali spletni položaj z optimizacijo in dosegli dolgoročno spletno rast.

  • Ste že stabilni pa bi radi rasli še hitreje?
  • Je vaš izdelek dober, vendar zanj ne ve dovolj ljudi?
  • Se v digitalnem marketinškem svetu ne znajdete najbolje?
  • Imate idejo pa ne veste kako bi jo uresničili?
  • Ne poznate potreb strank in trga v katerem se nahajate?
  • Potrebujete spletno stran, ki bo prinesla željene rezultate?

Vsem vrstam podjetij pomagamo pri izboljšanju položaja v spletnih iskalnikih, povečanju števila obiskovalcev in posledično prometa podjetja. Spletna optimizacija se lahko izvaja za:

Spletne trgovine

Radi imamo e-commerce spletne trgovine – kar straši ostale digitalne mojstre nas motivira!

Nacionalna podjetja

Lahko sodelujemo z vašo obstoječo marketinško ekipo in usmerjamo vašo strategijo, da povečate donosnost vaših naložb. Lahko pa celotno delo naredimo sami!

Lokalna podjetja

Avtomehaniki, električarji, serviserji, trgovine – imamo prave rešitve za vas!

Kaj je optimizacija spletnih strani

Moč domene (DA – Domain Authority) je ključna stvar, ki vaši spletni strani ali spletni trgovini določa pozicijo v iskalniku. Ta se meri na lestvici od 1 do 100. Vsaka nova domena začne pri ena in se na podlagi različnih kriterijev skozi čas premika proti vrhu (seveda se lahko avtoriteta domeni tudi zmanjša, če domena izgubi svojo moč.) Spletne strani kot so Google, Apple, Microsoft, CNN in Facebook imajo avtoriteto domene blizu 100. Večja kot je avtoriteta vaše domene, bolj bliže vrha jo bo Google potisnil v svojem iskalniku. Ampak, ker je vaša domena povsem nova ali pa tudi zato, ker nikoli ni bila optimizirana, je najverjetneje njena moč nekje med 1 in 5. In ravno to je to kar je nujno spremeniti, vašo domeno pripeljati do višje ocene domene kot jo ima vaša konkurenca.

Pokličite nas ali pošljite povpraševanje in še isti dan vam bomo pripravili ponudbo!

041 529 073

info@splet99.net

Whatsapp

Kako optimizirati spletno stran

Dobro je vedeti da izdelava spletnih strani ni isto kot optimiazija in to ne moremo optimizirati čez noč. Pa še, ko to storimo, je potrebnih več dni in tednov, da Google zazna te spremembe. Čeprav je načinov optimiziranja na tisoče, optimizacijo spletnih strani in spletnih trgovin delimo na dve glavni področji:

On-site optimizacija:

Je vse kar lahko naredimo, da bo vaša stran skladna s pravili Googla. Nima smisla, da domeni uspemo pridobiti visok DA (Domain Authority), na strani pa nimamo vse urejeno kot je treba. Med prvim je potrebno poskrbeti, da imamo varnostni SSL certifikat, da se stran hitro nalaga ter, da je dobro pregledna in prilagojena za mobilne naprave.

Off-site optimizacija:

Če bo vaš sosed čevljar na svojo spletno stran dal povezavo do vaše spletne strani to ne pomeni nič. Če bo na svoji spletni strani objavil zapis o vaši dejavnosti in ključne besede polinkal na vašo spletno stran je to bolje, a vseeno ne pomeni nič, če nima on urejene optimizacije in s tem posledično močne domene. In prav ti močno zunanji linki so to kar vaša stran potrebuje.

Vendar kako do teh linkov? Velika verjetnost je, da ne poznate nikogar z domeno močnejšo kot 20/100. Tu vstopimo mi. Priskrbeli vam bomo legitimne povezave, ki bodo vašo spletno stran dvignili nad vašo konkurenco.
Koliko povezav potrebujete, kakšen je strošek optimizacije, kje se zadeve lotiti? Na to vprašanje odgovora ni in kdor vam ga da vas želi prinesti okoli. Vedno je potrebno za oceno narediti podrobno analizo, tako vaše spletne strani kot tudi spletnih strani vaše konkurence in ključih besed. Le na ta način boste lahko prejeli pravo oceno optimizacije in le tako boste vedno korak pred njimi.

Zakaj se SEO optimizacija splača

Tega ne bi bilo potrebno razlagati, saj je odgovor jasen. Več obiska, več prometa, več prodaje.
Ste vedeli, da prvi razultat na Googlu povzame slabo polovico vseh iskanj? Drugi uvrščen rezultat pobere 20 odstotkov, ostali na prvi strani pa si razdelijo enomestne drobtinice odstotkov. Skoraj nihče več ne zaide na drugo stran rezultatov iskanja! Ampak optimizacija je zelo draga pravijo… Pa je res? Res je, da se zaradi zahtevnosti in potrebe sprotnega vzdrževanja plačuje mesečno, a ne glede na številko, ki je v veliki meri odvisna od tega, kako konkurenčna je vaša ključna beseda, vam vedno prinese več kot ste vanjo vložili. Je 100 eur, 200 eur, 1000 eur na mesec res veliko, če vam prinese 10-krat, 20-krat ali 1000-krat več prometa kot ga imate sedaj?

Metode optimizacije spletnih strani

Do optimizacije spletne strani in dobre ocene domene sta dve poti. Ena je hitra, druga pa potrpežljiva in zanesljiva.
Čeprav stric Google želi vašo stran optimizirano, bi rad, da se to zgodi po naravni poti, torej s kvalitetnimi članki, z veliko obiska in branosti.
To sicer ni vedno najboljša pot za vsakogar, ravno zato je dobro vedeti sledeče: Googlov algoritem je tako napreden in dodelan, da ga ni mogoče pretentati. Nikakor. Če ga že pretentate bo to opazil morda čez 1 leto in vas takrat kaznoval s padcom pozicij ali v najhujšem primeru z odstranitvijo iz svojega registra. To se zgodi, če želite spletno stran optimizirati po metodi Black HAT. Na kratko to pomeni, hitro, poceni in neskladno z Googlovim pravilnikom. Druga metoda je Grey HAT. Ta se oprijema vseh legalnih poti optimizacije, ampak nakatere so morda malce sporne in obstaja verjetnost, da ne bodo več dolgo legalne.

Zato je najpriporočljivejša metoda optimizacije White HAT. Tu ne gre zato kako pretentati Googlov algoritem, ampak kako najbolje pritegniti obsikovalce, da bodo obiskovali vaše spletno mesto, da se bodo na njem dolgo zadrževali ter ga delili z ostalimi.
Ker lahko marsikatera napaka v najhujših primerih pomeni tudi konec vaše spletne prisotnosti, se s tem nikakor ni priporočljivo zabavati. Zato je VEDNO boljša rešitev, da stvari zaupate strokovnjakom.

Pripravljeni na sodelovanje?

Kontaktirajte nas

Pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje.
Odgovorili vam bomo še isti dan.

© Splet99    |    Varstvo osebnih podatkov    |    Splošni pogoji poslovanja